Spoštovani, v ponedeljek 24.6.2024 ne obratujemo zaradi kolektivnega dopusta. Datumi izdelave, ki jih prikazuje stran, so ustrezno podaljšani. Hvala za razumevanje.

Vizitke

Vizitke

Poslovne vizitke so nepogrešljive pri vzpostavljanju kontaktov s poslovnim partnerjem ali potencialno stranko ali kupcem. Na naši spletni strani ponujamo tisk vizitk v petih različnih dimenzijah. Odločate se lahko med klasičnimi vizitkami ali takimi, ki se prepogibajo. Prek naše spletne strani naložite želeno grafiko v obliki PDF dokumenta, ki je izdelana v skladu z objavljenimi navodili.

Izdelava vizitk je popolnoma odvisna od vaših zahtev in je prilagojena vašim željam. V postopku oddaje spletnega naročila izberete poleg naklade in datuma dostave tudi ostale specifikacije, kot so: zaobljenost robov, vrsta papirja, vrsta plastifikacije, enostranski ali dvostranski tisk in podobno. Na tak način enostavno ustvarite vizitko, ki bo najbolje odgovarjala vašim potrebam. Vizitke v želeni nakladi brezplačno dostavimo povsod po Sloveniji. Zavedamo se, da so tiskarne eden večjih onesnaževalcev okolja, predvsem zaradi emisij v vodo in zrak, zato pri svojem delu težimo k uporabi ekoloških materialov in postopkov tiskanja.