Spoštovani, v ponedeljek 24.6.2024 ne obratujemo zaradi kolektivnega dopusta. Datumi izdelave, ki jih prikazuje stran, so ustrezno podaljšani. Hvala za razumevanje.

Samolepilne folije za stekla (Okna, izložbe...)

Samolepilne folije za stekla (Okna, izložbe...)

Samolepilna folija za stekla je vsestranski PVC material, ki se po eni strani poljubno potiska, na drugi strani ima permanentno lepilno plast, kar omogoča lepljenje na mnoge površine. Zaradi svoje kemične sestave in tipa materiala so folije v tej kategoriji namenjene za lepljenje na izložbe, okna objektov, vozil in na druge steklene površine.

Izbirate lahko med folijami, ki:

-  delno prepuščajo svetlobo (Glass decor - imitacija peskanega stekla),

- folijami z luknjicami, skozi katero se vidi navzven, ne pa v prostor (OneWayVision),

- folijami, ki so brez lepila, a se s pomočjo posebej oblikovane patentirane tehnologije (Nano-tack) oprimejo skoraj vsake površine,

- ter klasičnimi PVC folijami, ki imajo znotraj belo površino in so estetske tako iz zunanje kot iz notranje strani.

Obsegi uporabe so torej izjemno široki. Uporabljamo jih za označevanje oken poslovnih prostorov, izložb, dekoracijo predelnih sten pisarn, ali kadar želimo omejiti oz. preprečiti poglede  interiere oz. prekriti večje površine v novo podobo. Samolepilna folija za stekla (okna, izložbe) se lahko uporabi za različne vrste opozoril, informacij kot so npr. Informacije o delovnem času ali navodila, ki jih želimo prilepiti na steklo. So izjemno odporne in primerne za zunanjo uporabo, saj so vodoodporne in več-letno obstojne na druge zunanje vplive. Kadar se uporabljajo znotraj prostorov oz. niso izpostavljene soncu, je njihova trajnost skoraj neomejena. Samolepilne folije za ravno površine so primerne tako za dekorativne kot funkcionalne namene. Z nekaj spretnosti in ustreznim orodjem je samolepilne folije mogoče namestiti v lastni režiji. Za večje površine priporočamo najem strokovnjaka. Zaradi kompaktne kemične strukture jih je z nekaj spretnosti mogoče odstraniti, ne da bi folije za seboj pustile ostanke. V primeru da so izpostavljene soncu preko svoje predvidene obstojnosti, njihova odstranitev postane zahtevnejša. S svojimi številnimi prednostmi in vsestranskostjo je samolepilna folija za steklo odlična naložba za vse, ki želijo izboljšati videz in funkcionalnost svojih steklenih površin.

Prikaži:
Razvrsti po: