O Versaprint spletni tiskarni

Versaprint d.o.o. smo tiskarna ustanovljena leta 2011 in smo 100% v družinski lasti.

 

Naš cilj je slovenskim majhnim in srednje velikim podjetjem omogočiti enostavno in cenovno dostopno možnost naročanja tiskovin in drugih marketinških materialov.

 

Poznamo izzive, s katerimi se soočajo manjša podjetja in samostojni podjetniki. V nenehnem pomanjkanju časa in večopravilnosti je težko biti tudi poznavalec tiska in marketinga. Zaposliti osebo, ki bi bila zadolžena in strokovna v marketingu in tisku, pa ni zmeraj mogoče. Zato smo tukaj mi.

 

Naš cilj je ponuditi kvaliteten in celosten izbor tiskarskih in marketinških izdelkov na enem mestu. Večino izdelkov proizvedemo pod lastno streho, nekatere v sodelovanju s partnerji.

 

Nudimo vam brezskrbnost z našimi storitvami, kot so napreden pregled vaših datotek, možnost naročila vzorca ali testnega izvoda, ter 100% garancijo na zadovoljstvo. Vse to brezplačno ali po simbolični ceni.

 

Nenehno iščemo načine za optimizacijo postopkov na vseh področjih. Vse z namenom, da našim partnerjem – kot smatramo vse naše stranke, ponudimo izjemno storitev po cenovno dostopnih cenah. S tem dosegamo tudi zmanjšan vpliv na okolje, kar nam je prav tako zelo pomembno. Našo tiskarno poganja 100% sončna energija iz lastne sončne elektrarne.

 

Nenehno se trudimo, da ohranjamo postopek naročanja za vas enostaven in zabaven, naročene izdelke pa v najkrajšem času dostavimo na vaš naslov. Tiskanje na vseh ravneh zahteva sodelovanje in natančnost, a je tudi zabavno in vsak dan nagrajuje z ponosom ob poslanih estetskih in dovršeno izdelanih izdelkih. Veseli smo, da vsak dan to zgodbo delimo z vami in da vi delite vašo z nami vsakič, ko nam zaupate vaše naročilo.
 

 

V imenu Versaprint tima,

 

Borut Krajnc, lastnik