Spoštovani, v ponedeljek 24.6.2024 ne obratujemo zaradi kolektivnega dopusta. Datumi izdelave, ki jih prikazuje stran, so ustrezno podaljšani. Hvala za razumevanje.

Pisalni bloki

Pisalni bloki

Reklamni pisalni blok z logotipom je eden od klasičnih načinov za promocijo podjetja, saj so izjemno uporabni in so v kombinaciji z drugim promocijskim materialom, kot sta mapa ali kemični svinčnik, izvrstno darilo stranki ali poslovnemu partnerju. Tiskarna Versaprint iz Maribora omogoča enostavno naročanje prek spleta. Po tem, ko v sistem vstavite ustrezno pripravljeno grafiko, lahko izberete ostale parametre, vključno z datumom dostave.

Za tisk na pisalne bloke ne potrebujete lastnega materiala, saj za vse poskrbimo mi. Na voljo imamo šest različnih dimenzij pisalnih blokov; od najmanjših blokcev do blokov v formatu A4. Vsi pisalni bloki so lepljeni v glavi, na hrbtni strani pa so podloženi s kartonom. Potiskani so lahko eno- ali dvostransko, črno-belo ali barvno. Na voljo so bloki z različno količino listov: 25, 40, 50 ali 100. Izbirate lahko med ne-premaznim in recikliranim papirjem.