Spoštovani, v ponedeljek 24.6.2024 ne obratujemo zaradi kolektivnega dopusta. Datumi izdelave, ki jih prikazuje stran, so ustrezno podaljšani. Hvala za razumevanje.

Samolepilne folije za ravne površine (table)

Samolepilne folije za ravne površine (table)

Samolepilna folija je vsestranski PVC material, ki se po eni strani poljubno potiska, na drugi strani ima permanentno lepilno plast, kar omogoča lepljenje na najrazličnejše površine. Zaradi svoje kemične sestave so folije v tej kategoriji namenjene za lepljenje na ravne ali rahlo ukrivljene in gladke površine.  Obseg uporabe je izjemno širok. Lepijo se lahko na kovino, plastiko, steklo, les in druge gladke materiale. So izjemno odporne in primerne za zunanjo uporabo, saj so vodoodporne in več-letno obstojne na druge zunanje vplive. Kadar se uporabljajo znotraj prostorov oz. niso izpostavljene soncu, je njihova trajnost skoraj neomejena. Samolepilne folije za ravno površine so primerne tako za dekorativne kot funkcionalne namene.

Z nekaj spretnosti in ustreznim orodjem je samolepilne folije mogoče namestiti v lastni režiji. Za večje površine priporočamo najem strokovnjaka. Zaradi kompaktne kemične strukture je te folije z nekaj spretnosti mogoče odstraniti, ne da bi folije za seboj pustile ostanke. V primeru da so izpostavljene soncu preko svoje predvidene obstojnosti, njihova odstranitev postane zahtevnejša. Na splošno je samolepilna folija vsestranska in stroškovno učinkovita rešitev za vsakogar, ki želi oglaševati/označiti poslovni prostor, dekorirati interiere oz. prekriti večje površine v novo podobo.

Prikaži:
Razvrsti po: