100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Niste prepričani o svoji izbiri materiala, dodelave? Želite pred naročilom celotne naklade preveriti ustreznost tiska?

Razumemo, da je vaš reklamni izdelek obraz vašega podjetja. Zato je pri nas kvaliteta na prvem mestu. Da boste 100% prepričani, da izdelek, izbran material in kvaliteta ustrezajo vašim pričakovanjem, se lahko pred tiskom celotne naklade vašega izdelka o tem prepričate z naročilom brezplačnega vzorca ali testnega izvoda.

Kako?
1. Ob posameznem izdelku vam nudimo možnost naročila brezplačnega vzorca. Brezplačen vzorec je vnaprej pripravljen vzorec izdelka (z Versaprint motivom) in enakimi lastnostmi, kot izdelek, ki ga naročate (material, tisk, dodelava...). Ob naročilu brezplačnega vzorca vam le tega pošljemo v roku 1-2 delovnih dni od vašega naročila po navadni pošti.

2. Na voljo imate tudi naročilo testnega izvoda (print proof) vašega izdelka. Testni izvod izdelamo z vašo grafiko in vsemi izbranimi lastnostmi in materiali, kot ste jih izbrali ob naročilu. Pomembno: Izdelamo in pošljemo A4 polo testnega izvoda brez končne porezave. Pri izdelkih večjega formata, grafiko porežemo/prilagodimo in natisnemo v formatu A4. Testni izvod izdelamo in pošljemo po navadni pošti v roku 2-4 delovnih dni od vašega naročila in prejete ustrezne datoteke za tisk. Po poslanem testnem izvodu prejmete tudi potrditveni mail, ki vam omogoča da:
- vzorec odobrite (nadaljujemo s tiskom celotne nakade),
- spremenite naročilo (material, tisk,...)
- naročilo zavrnete.

Za pridobitev brezplačnega vzorca ali testnega izvoda je potrebno opraviti naročilo s plačilom.

Če vam brezplačen vzorec ne ustreza, enostavno zavrnete tisk in v roku 1-2 delovnih dni vam vrnemo celoten znesek naročila - brez odbitka kakršnih koli provizij ali poštnine. Če naročite testni izvod in ugotovite, da vam iz kakršnega koli razloga ne ustreza in želite preklicati naročilo, vrnemo celoten znesek naročila, zmanjšan za stroškek izdelave testnega izvoda.

V kolikor brezplačni vzorec ali testni izvod potrdite, nato pa dobavljena celotna naklada ne ustreza potrjenemu vzorcu, lahko prav tako vrnete izdelek in zahtevate vračilo denarja – ki ga bomo brez vprašanj vrnili na vaš transakcijski račun.

Pomembno:
- Bodite pozorni na ustrezno izbiro časa izdelave, saj bo izbran rok začel teči šele po vaši potrditvi vzorca.
- Brezplačni vzorec in testni izvod sta zmeraj natisnjena v tehniki digitalnega tiska. Vaša naročila večjih naklad pa se lahko tiskajo v offset tehniki tiska. To pomeni, da lahko pride do odstopanja v barvnih odtenkih med testnim vzorcem in končno naklado.

SPLOŠNA GARANCIJA

Tudi če brezplačnega vzorca ne naročite, vas varuje naša splošna garancijo na kvaliteto tiska in dobavljenih materialov.

Splošna garancija vas varuje pred očitnimi napakami v tisku, dodelavah in materialih.

Več o splošni garanciji najdete v naših splošnih pogojih.