100% TISKAJ-VARNO GARANCIJA

Tisk je lahko včasih precej zapleten in zato je tudi možnosti za napako lahko veliko. Si želite biti na varni strani? Prepričani, da boste dobili izdelek, kakršnega želite? Ali pa potrebujete zagotovilo, da boste zadovoljili vaše kliente, nadrejene?

To vam zagotavljamo s 100% TISKAJ-VARNO garancijo!

100% TISKAJ-VARNO garancija vam zagotavlja, da se lahko prepričate o ustreznosti naročenega izdelka – in če z izdelkom niste zadovoljni, vam vrnemo denar!

Kako deluje garancija:

Ob posameznem izdelku vam nudimo možnost tiska brezplačnega vzorca, kar izberete v spustnem meniju. Ko opravite naročilo in plačilo, vam v roku 2-4 delovnih dni pošljemo vzorec in hkrati potrditveni mail, s katerim lahko:
- vzorec odobrite (nadaljujemo s tiskom celotne nakade),
- spremenite naročilo (material, tisk,...)
- naročilo zavrnete.

Če vam vzorec ne ustreza enostavno zavrnete tisk in v roku 1-2 delovnih dni vam vrnemo celoten znesek naročila - brez odbitih kakršnihkoli provizij, poštnine, odbitkov.

V kolikor potrdite vzorec, nato pa dobavljena celotna naklada ne ustreza potrjenemu vzorcu, lahko prav tako vrnete izdelek in zahtevate vračilo denarja – ki ga bomo brez vprašanj vrnili na vaš transakcijski račun.

 

SPLOŠNA GARANCIJA

Tudi, če brezplačnega vzorca ne naročite, vas varuje naša splošna garancijo na kvaliteto tiska in dobavljenih materialov.

Splošna garancija zajema očitne napake v tisku, porezavi in ustreznosti dobavljenega materiala.

Več o splošni garanciji najdete v naših splošnih pogojih.