TISKAJ VARNO (100% GARANCIJA)

Potebujete tiskarski izdelek, pa niste prepričani o izbiri materiala, dodelave? Želite pred naročilom celotne naklade preveriti kvaliteto tiska?  Želite zagotovilo, da bo izdelek zadovoljil vaše kliente, nadrejene?

To vam omogočamo z garancijo “TISKAJ VARNO”.

Garancija TISKAJ VARNO garancija vam omogoča, da se lahko pred tiskom vašega izdelka prepričate o ustreznosti naročenih materialov, dodelav in kvaliteto tiska.

Kako deluje:

Ob posameznem izdelku vam nudimo možnost tiska brezplačnega vzorca, kar izberete v spustnem meniju. Ko opravite naročilo in plačilo, vam v roku 2-4 delovnih dni pošljemo vzorec in hkrati potrditveni mail, s katerim lahko:
- vzorec odobrite (nadaljujemo s tiskom celotne nakade),
- spremenite naročilo (material, tisk,...)
- naročilo zavrnete.

Če vam vzorec ne ustreza enostavno zavrnete tisk in v roku 1-2 delovnih dni vam vrnemo celoten znesek naročila - brez odbitih kakršnihkoli provizij, poštnine, odbitkov.

V kolikor potrdite vzorec, nato pa dobavljena celotna naklada ne ustreza potrjenemu vzorcu, lahko prav tako vrnete izdelek in zahtevate vračilo denarja – ki ga bomo brez vprašanj vrnili na vaš transakcijski račun.

Opomba:
Brezplačno izdelamo eden vzorec, izdelava dodatnih vzorcev se plača po ceniku.
Nekatere vzorce imamo že vnaprej pripravljene s standardno Versaprint grafiko. V tem primeru vam bomo poslali že pripravljen vzorec z enakimi specifikacijami in dodelavami, kot ste izbrali v vašem naročilu.

 

SPLOŠNA GARANCIJA

Tudi če brezplačnega vzorca ne naročite, vas varuje naša splošna garancijo na kvaliteto tiska in dobavljenih materialov.

Splošna garancija zajema očitne napake v tisku, porezavi in ustreznosti dobavljenega materiala.

Več o splošni garanciji najdete v naših splošnih pogojih.